PEURANSARVEN SALINKÄYTTÖ OHJEET

 

31.8.2015 alkaen!


* Salin lattiaa ei saa hakata mailoilla tms. esineillä, juomapullojen vienti Lattia alueelle on kielletty!

 

* Salin lattiaa pitkin ei saa vetää mitään, ei edes tuoleja, mielellään tavaroiden alla tulee olla muovi tms. suoja, jottei lattian pinta mene pilalle.

 

* Salivuoroissa tulee käyttää sisäpelikenkiä

 

* Alakerran ja keittiön tilat ei ole salivuorojen käytössä, ilman eri sopimusta.

 

* Vaatteet ja kengät ei loju pitkin ylätasannetta, vaan ovat joko naulakossa tai nätisti ylätasanteen reunalla.

 

* YLÄTASANTEELLA PELAAMINEN ON KIELLETTY!

 

* Salivuoro vastaava pitää huolen, että ohjeita noudatetaan, kerää ylimääräiset isommat roskat vuoron loputtua roskikseen, huolehtii, että vuoro loppuu n. 5min. ennen seuraavan alkua, ovet lukkoon, valot toimii automaattisesti.

 

* Myös salitilassa on hälytys, joka reagoi valoon/liikkeeseen klo 22 jälkeen, joten jos vuoro menee yli, siitä tulee sopia Raunon kanssa 0400-287 815 ennakkoon.

 

* Salivuorot ovat seuran jäsenten tai salivuoromaksun maksaneiden käytössä, maksutilannetta seurataan kuukausittain, salivuoro vastaava Vastaa, että kaikilla on maksut kunnossa.

 

* Huomioikaa, että meille voi maksaa Smartum ja tyky kuntoseteleillä, Mutta ainoastaan Airin kautta, joten ole yhteydessä 040 7228173, 2015 joulukuussa päättyvät setelit tulee meille käyttää lokakuun loppuun mennessä.

 

* Kaikista salivuoro muutoksista, tapahtumista, peleistä, jotka ajoittuu muulle kuin voimassa olevalle salivuorolle, tulee olla Airiin yhteydessä Päällekkäisyyksien välttämiseksi, vain Airilla on päivitetty lista tapahtumista.

 

* Peruuntuvista vuoroista tulee lista Peuran ilmoitustaululle, joten Seuraa sitä, nyt tiedossa olevat peruuntuvien vuorojen lista tiedossa Olevien tapahtumien osalta on ilmoitustaululla 1.9.2015.

 

* Lisätiedot Airi 040 722 8173, ranpeu8@gmail.com

 

TEHKÄÄMME YHDESSÄ HIENOT SALIVUOROT JA PIDETÄÄN SALI JA SALIN LATTIA KUNNOSSA.

 

- Ranuan Peura ry Johtokunta

 
RANUAN PEURA RY
Y-tunnus: 0191977-2
Osoite: Sairaalatie 2
  97700 RANUA
© Ranuan Peura Ry 2017
Nettitaivas